onsdag 29 april 2009

Bland fåglar och igelkottarDet pågår ett krig på Sri Lanka. Israel fortsätter att skita i vad världen tycker liksom Iran, Korea och en hoper afrikanska stater för att ta ett exempel. Talibanerna en samling mer eller mindre galna terroristorganisationer härjar. Antalet fångar på Guantanamo är 241 jämfört med under förre presidenten George W Bush då de var 242.

Ryssarna härjar runt i sina gamla republiker. Världsekonomin brakade samman i höstas.

Vattnet ska stiga några meter, kariboerna är slut och torsken är slut.

I morse berättar Carina att det dykt upp en ny terroristorganisation i området kallad ”Birds of Paradise”. De använder små barn som självmordsbombare. Till barnen har gubbarna sagt att de ska bli fåglar i paradiset. Det tyckte barnen var en bra idé. Vem vill inte bli en fågel.

Min före detta arbetskamrat på Sveriges Radio, Anna Hjalmarsson håller reda på vad som rör sig på nätbloggeriet nuförtiden. På Aftonbladet.

Just nu är det pesten från Mexico. Sossarna har presenterat sin budget. Fildelarna och övervakningsfilosoferna har egen hylla på förrådet som vanligt.

Normalt sätt handlar HELA debatten bara om IPRED och fildelning. Nu har grönsaksätarna vridit Mexikodebatten ett varv så att det är köttindustrins fel och sedan är fildelarna oroliga för om det finns ordentligt med vaccin så de kan fortsätta fildela utan att dö.

Jo, en sak till handlar bloggnätets centrum om eller två saker, rättare sagt. Kläder och smink.

Varför inte införa ett nytt nobelpris. Ett egopris för den som gjort mest epokgörande insatser för sig själv under det gångna året.

Jag blir mer och mer övertygad om att den generation som Piratpartiets väljarkärna består av är förmodligen den överlägset mest egofixerade generation som någonsin funnits.

Nu ska Ekorren Maud, Mumintrollet, Måna och Snömos fånga in dessa fullblodsegoister. Då räcker det inte med ett eget rum på långvården.

Birds of Paradise och israeliska nybyggen skiter den här generationen fullständigt i. Men peta inte på deras hårddisk för då jävlar.

Vegan-Maggan bjöd på iranskt i förrgår nere på Hålet. Alla var glada. Något smakade fisk och något smakade kyckling. Det var en mycket omfattande rätt. Maggan avslöjade till sist att kyckling/fisken var quorn. Ett svampmycel som odlas i väldiga tankar i England. Det sista sa inte Maggan förstås. Sedan visade det sig att det finns äggvita i den här sörjan som vegetarianer ersätter kött med. Jag måste prata lite med Maggan om det.

Men alla tyckte det var gott. Jag antar att det var gratis.

I morgon är det igelkottens dag. Tänk på att ge kottarna en sportslig innan ni tuttar på majbrasan. Dom skriker mycket hjärtskärande nämligen. Barnen blir rädda och sedan måste man förklara.

Inga kommentarer: