torsdag 2 april 2009

Våren är här!Nu kan jag säga att våren är här. På riktigt.

Alla andra tecken är tvetydliga men när man har tagit sin första Oscar på Loopen nere vid Liljeholmsbron så är det grönt.

Jag tänkte gå förbi men Spiken som har bättre reda på sig drog iväg mot bryggan och sedan satt vi där i vårsolen, drack öl(jag) och käkade jordnötter(mest Spiken).

Det var faktiskt helt suveränt. Precis lagom värme, vind och ölen var kall. Loopen heter ockå Carib efter en bira som dom har. Om ni är i Stockholm och på Söder så är Loopen ett bra ställe ur tre synpunkter.

Det tar 471 spänn för en hela champagne, vilket är billigt alla dagar i veckan ifall man har något att fira. De har alltid vattenskålar om man har hund och man kan ha hunden med sig utan gnäll, tvärtom så frågor dom allt som oftast hur hunden mår innan dom frågar mig hur jag mår och det är ungefär så jag vill ha det.

Till sist ligger det vid vattnet eller rättare sagt i vattnet.

Jo, maten smakar bra. De har t ex verkligt goda räkmackor.

Ser Spiken nöjd ut?

4 kommentarer:

Jenny sa...

Vad härligt det låter. Själv var jag ner till Norra Hamnen här i Helsingborg idag och tog en cider ihop med min syster. Hunden var hemma hos husse.

Spiken ser mycket nöjd ut.

Stefan Hagberg sa...

Till Jenny: Ja, Norra Hamnen ska var fin och en Cider är aldrig fel.

Spiken gillar jordnötter. Det lärde han sig på krogen. Igår gjorde han en krogrunda på Hålet som egentligen heter Bullie Bar och ligger i grannhuset på Hornsgatan. Där fick han kyckling och oxfilé och alla gamnackarna fick som vanligt tårar i ögonen. Vi kom inte hem förrän ett på natten och han är lite slut idag precis som Husse. Vi var dock borta på Medis där hela gänget hade flyttat ut. Det var smockfullt med folk. Spiken har olika korvmackar som han tankar på och på MEdis har den en med Plumrosepölser på bricka. Du vet röda korvar med rostad lök et c. Sedan släpande vi oss hem och nu måste vi försöka hitta lite föda så vi inte dör. Kylen kan var en bra start. Ha, det bra i vårvärmen!

Jenny sa...

Å sjutton, har de danska pölser i huvudstaden? Det hade de inte "på min tid", men så flyttade jag ju till Sundets Pärla sen 1989 så ...

Klia Spiken bakom örat från mig. :)

Stefan Hagberg sa...

Tille Jenny: Dom har allt här. Spiken tackar.