fredag 24 april 2009

Mitchell inte sååå gammalAllt liv som legat och ruvat i rötter och olika knölar och trådar skjuter ut i knoppar och blad.

I Irak har sandstormen lagt ett puder över hela staden Erbil.

Vår kompis som jag träffar på hundrundan har svår cancer men har nyligen fått reda på att lever och lungor är friska. Då kan vi kanske ses alla tre när Carina kommer tillbaka. Livet är inte överdrivet rättvist. På gården hostar Maggan. Han borde sluta röka halsbloss med sina farliga naturprodukter.

Jag får ett farligt virus i min dator just som jag konstaterat att den är strömförande och sjuk. Mitt virusprogram bekämpar ohyran effektivt och ett mail talar om att mitt abonnemang gått ut för Norton som virusbekämpningsprogrammet heter.

Förvirrad kollar jag min licens. Nej, jag har 274 dagar kvar. En annan licens som jag köpte av skurkarna på PC City har där emot gått ut också den gäller Symantecs Norton.

Jag ska inte utveckla denna min världsomspännande konspirationsteori men hur stor är chansen?

Jag spelar lite afrikansk musik i form av Alou Sangaré´s Buranké. Glada toner som får igång blodcirkulationen.

Ed Mitchell som till skillnad från Simon Andrén på Aftonbladet, verkligen varit på månen utpekas som senil stråltant av specialist Andrén.

Det gäller att hålla sig ung.

Andrén passar på att understryka två gånger att Mitchell är 78 år.

Faktum är att Mitchell intresse för andra dimensioner fanns innan han åkte till månen vid en tidpunkt när Andrén själv, tja, möjligen förekom som en våt dröm.

Om sedan Roswell inträffade eller vi har fått besök och det finns något utanför Andréns egen referensram är ju svårt att säga. Det är kanske dags för AB att skicka iväg Andrén till månen för en uppföljning nu när tidningen både löst arbetslösheten och botar utslitna ryggar med rätt spikmatta.

Men tyvärr, Mitchells idéer om utomjordiskt liv är alltså åtminstone lika gamla som Andrén själv så det är bara att räkna.


Då tycker jag frågan om man ska satsa på Tim Burtons eller Ed Mitchells utomjordingar är svårare.

Men om Mitchell har rätt så kan hans gäng kanske bota vår kompis och dessutom lista ut ifall man ska gardera Clear Sign i första.

Så för vår del är Mitchell en frisk fläkt i vårsolen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4981119.ab

Inga kommentarer: