lördag 25 april 2009

Det blev kladdigtFör våra markeringar gick det sämre. Vår första reserv Quantum Classic vann första. Våra kameler kom tvåa, trea och fyra.Värmningstipset Nobless Amok som vi tog med galopperade.

Hade vi registrerat orden ”stum bana” som Ulf Ohlsson nämnde efter loppet med Big Nevada så hade Acclaim garanterat kommit med på kupongen. Nu spikade vi Evidence Ås istället. Big Nevada hade vi även om hjärtat satt i halsgropen när Bo Eklöf drog järnet i sista sväng med skrällen Drop In LB.

Stamping galopperade men gjorde en fantastiskt upphämtning i kallblodsloppet. Den tar vi med även nästa gång. Norsken Kjölstad Spik hade vi och den gjorde en bra spurt också. Love hade vi så klart på kupongen men det hade hela svenska folket också tyvärr.

Spokesman höll på att rädda dagen för oss i sjätte loppet både på v75 och i DD där favoriten Manos General vann.

Så nu är det bara att slicka såren.

Igor Font vann finska storloppet Vermo men Lönshults Danne blev tvåa.

Fantastisk duktig häst tioårige Lönshults Danne och mycket listigt kört av Johanna L.

Grattis!

9 kommentarer:

Nebraska Stable sa...

Elitlopprt nästa för Danne?

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Jag vet inte om du såg loppet men hästen såg väldigt fräsch ut och hade bra fart på upploppet. Den verkar stark och det brukar ju inte svämma över med tjejer som kör i Elitloppet.

Sa dom att banan var lite stum innan V75 idag? I varje fall missade jag det.

Anders Lindqvist sa...

Tack. Jag är stolt över både häst och dotter. Nu står vi över Örebro till helgen och satsar på något av loppen i Oslo om 2 veckor. Skulle allt vara bra även då hoppas vi komma till Solvalla under Elitloppshelgen. Hälsningar från en segerrusig Anders Lindqvist just nu i Helsinki. Segerrusig då Dannes spurt kändes som en seger.

Stefan Hagberg sa...

Till Anders: Grattis. Vilken bra styrning hon gjorde Johanna!! Hälsa så gott och hoppas på Elitloppshelgen. Vilken flygmaskin! Ha det bra och fira nu ordentligt. Spiken och jag hittade en kall Bourgogne Aligoté och en burk jordansk gåslever i kylen;-)

Nebraska Stable sa...

Vinet till dig och levern till Spiken? Eller tvärs om?
Bruce har fårr följa och tvätta bilen idag,det var inget vidare sa han. En lindorkula senare hade han glömt att det var otäckt.

Jag ser gärna Danne i elitloppet.
Det finns inte många hästar här hema som är bättre för dagen

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Jag sa att han skulle passa levern medan jag korkade upp flaskan och nu är både Spiken, levern och flaskan borta. Mystiskt!

Bruce verkar resonera lite som Socker Conny: Med en juste Lindorkula kan man slå hela världen med häpnad!

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Hur är det med fölet och mamman förexten.Bra hoppas jag. Väldigt lång nos.Den kan bli bra att ha.

Nebraska Stable sa...

Jättebra!
Jag har lyckats lägga in ett filmklipp om du är intresserad av att se.

En gång hade jag en häst med ett överbett på en dm,där kan vi snacka om lång nos!
Men den behöves aldrig i finishen. Han var alltid överlägsen vid segrarna. Tyvärr så råkade han ut för en olycka och fick en smäll på en böjsena vid sin första seger . Han höll aldrig ihop ordentligt efter det. Travlivet är hårt ibland

Toppendag idag,strålade sol och Karma kändes som a million bucks i jobbet!

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Jag blev glad av ditt filmklipp!

Tråkigt med hästens böjsena.Idag åkte Erik A. ur sulkyn i andra v65. Hästen sprangrunt tre varv och det såg otäckt ut ett taf eftersom den sprang invid sargen mot läktarna och sulkyn slog upp mot hästen hela tiden men det gick visst bra.Så mycket kan hända.

Kul att Karma är på G.