lördag 23 maj 2009

Hur fyra blev två som blev fem som blev fyra!


Our House Is A Very, Very...

Igår kom kattmamman tillbaka men nu börjar det bli mystiskt. Jag hann inte undersöka exakt vad som hände eftersom min kompis Amir och jag hade en av våra traditionella uppdateringar på Stinsen.

Kinesen vad där som vanligt. Han är alltid underhållande. Vi pratade lite om planerna på marsvinsmejeriet och sedan var det någon som hällde ut bensin på gatan utanför Stinsen så vi kunde inte kasta cigaretter där vi brukar.

För några dagar sedan kom det några killar till krogen från samma bostadsområde där kinesen bor. En av killarna som kinesen inte känner fällde den något udda kommentaren att han visste vad kinesen hade för bil.

Så konstiga är folk nu för tiden. Det är inte, typ; din syrra är snygg, utan jag vet vad du har för bil. Så vi kopplade ihop den där historien med den läckande bensinen med kinesens bil och det blev faktiskt rätt bra effekt. Det är liksom inte så svårt att få igång honom.

Till sist skulle Amir hem eftersom han ska på bröllop idag.

Själv har jag inga festplaner idag. Det räckte fint med gårdagen som avslutades i traditionell still på Hålet.

En tjej satt och berättade en lång och mycket detaljerad historia om hon blivit bedragen av en snubbe som vi alla känner väl. Det var inte så att hon satt och snyftade i en hörna tete-a-tete (jag skiter i circonflexerna eller vad dom heter)utan hon satt vid baren och drog alltsammans väldig hög och det var en ganska underhållande historia eftersom det varmånga inblandade som vi kände och den var som sagt mycket detaljerad.

Så där missade ni något utöver det vanliga.

Sedan körde jag lite från min egenhändigt ihopsnickrade specialskiva där Clintan sjunger ”Searching for Someone To Love”, en riktig snyftare och Lenny Bruce drar ett av sina paradnummer kallat ”Bunch of Cocksuckers”. Skivan börjar för övrigt med sex minuters vågskvalp från Barbados med trumpetaren Bal. Ja, fast det är ingen trumpet alls utan bara vågor, bränningar som maler in från havet. Den följs av mera Bal men nu med Ray Manzarek(där kom vi in på Doors igen)och en helt annan text än den vanliga ”Riders in The Storm”. Ett litet havstema om man får säga så. Som avslutning körde jag Lily Allens ”Fuck You”, som är en väldigt underhållande och bra låt även om titeln kanske är lite utmanande.

Nu har regnet upphört tillfälligtvis och nu ska Spiken och jag ut en sväng, käka frulla och fundera på hur banan blir på Regnvalla idag.

Jo, katterna. Carina skrev på chattlinan och berättade att kattmamman hade kommit tillbaka vilket var glädjande. Men sedan blev det rörigt. Först drog kattmamman iväg med två ungar, kom tillbaka med samma två och sedan dök hon upp en stund senare med en femte som ingen sett tidigare, drack upp mjölken och drog igen med den femte. Så antingen är det någon form av amningspsykos eller också tyckte hon att det räckte med en när dom andra nu hade hysts in på B&B hos Carina. Så nu är Carina nere och shoppar nappflaskor på Mazi som f ö ägs en liten ihärdig typ på en och femtiotre med trehundra ungar och fyra fruar vilket är max(fruarna alltså) och väldigt sällsynt även i den där delen av universum.

Nu ska jag ut med Herr Spik och det jäkla regnet hörs tyvärr fint igen.

Inga kommentarer: