torsdag 2 juli 2009

Varmt och SprintermästarenMaggan har skaffat solglasögon och ser ut som Jeff Lynne. Det är väl det mest upphetsande som hänt i huset. Någon har lämnat ett ölglas på bordet på gården med citronskiva, vatten alternativt GT. Utredning pågår.

Ni hör själva.

Sommaren har slagit till med full styrka. I Stockholm är hett för att inte säga kvalmigt. Gamla hus som det vi bor ifrån förra sekelskiftet tar vanligtvis lång tid att värma men när de väl värmts av solen så är håller de värmen om man säger så. Vi brukar gå ner till Tantobadet så Spiken får bada. Igår hittade han en pinne i strandkanten. Han blev jätteglad och ville ta med den för vidare analys. Enda problemet var att grenen var ungefär fyra meter lång. Så jag fick locka med en kokt med bröd för han var väldigt ilsken och bestämd.

Ikväll tittar jag på Sprintermästaren. Finfina lopp. Så här med försöken avklarade ser Yanantin Boko ut som en favorit vid sidan av Per Lennartssons Rakas. Reven d´Amour såg ut att vinna över Yanantin Boko men jag tyckte att travet inte såg ut att stämma riktigt. Men det skulle vara kul för Larssons och speciellt för Henrik som nybliven proffstränare Reven d´Amour vann.

Luddes Lavec Kronos, Åkes Smoking Gun och Stig H:s Knockout Rose får väl ses som outsiders i finalen. Fast jag gillar Wood Laday och med Örjan som tyvärr inte lyckades få med Marshall kan det bli farligt.

Det är lite svalare nu på kvällen.

Börjar dra ihop sig till finalen på Sprintermästaren. Det är faktiskt en öppen historia. Svårt.

Lutfi Kolgjini visade än en gång att han kan träna fram unghästar som duger i de stora sammanhangen. Dessutom ett lopp kört för publiken. Lavec Kronos vill man se mera av. Grattis och Grattis igen!

Wood Laday gjorde det smällbra som tvåa och tog dessutom på alla på upploppet.

Men Sprintermästaren 2009 är en värdig sådan och passade på att sätta banrekord alla kategorier med dunderfina 1.10,7.

Jag minns när vi köpt Face The Grey. Carina ringde Ludde.

-Var snäll mot henne och ge henne mycket mat!

Inga kommentarer: