lördag 4 juli 2009

V7 och femtisex spänn!King of Kings räddade dagen.

Sedan höll Manhattan Sassy och M. T. Cherokee på att göra dagen ännu bättre.

Men faktiskt är det rätt trist med de här till synes eviga Jackpot omgångarna.

11,47 skulle vi haft tillbaka för några omgångar sedan. Har man ett större system eller ett bolag system så kan det bli pengar. Spelar man för mindre belopp t ex en femtiolapp så är tre femmor gånger tre inte att förakta.

Ska man bli upphetsad nu nästa vecka igen för att det ligger 46 miljoner i potten?

ATG:s annons avdelning blir kanske upphetsad. Men spelarna. Inte jag i varje fall.

Så dagens behållning får bli publiken som var en bit över fjorton tusen på Halmstad.

Travronden har fortfarande problem. För tredje eller fjärde dagen. Så vems kusin sommarjobbar på IT-avdelningen? Antagligen samma som pytsar ut resultat på ATG Live.

Forsgren hade ett bra tips idag i ATG Live. Det ska han ha en eloge för. Sådana här dagar när det är bajsutdelningar känns det fint att reparera med ett bra vinnarspel.

Koordinationen har faktiskt förbättrats lite på ATG Live. Lite! Man får höra Lokets vinnareintervjuer utan att de bryts av en repris på föregående lopp. Åtminstone var det så de lopp jag såg direkt.

Loket kan vara lite påfrestande. Verkar ibland som om han blivit uppäten av myten om sig själv.

– Kom hit nu, varför står du där???

Men det är väl som Edvard Persson den goe runde skåningen som var en sur och gnällig jävel. Så nu för tiden tycker väl Loket att han kan skita i att var go och gla lite då och då. Kanske det.

Men när Hellberg & Co sitter och läser från Travnet om en återfunnen avelshingst i Italien utan att veta om att samma information gått på ATG Live fem minuter tidigare så blir det lite komiskt.

Informationen att hingsten var välbehållen på ATG Live borde undanröjt spekulationer av Hellberg & Co om ifall den var kastrerad eller ej. Däremot är kidnappningen intressant. Man får anta att ägaren Dubois kommer att fortsätta aveln med hingsten och då kommer kidnapparna att prångla ut svartsperma eller är kidnappningen en markering för en obetald skuld eller… eller…

Det är sådant man får ligga sömnlös och fundera över framöver.

Det är som sambandet mellan priset på guldfiskar och silver.

Nästa vecka är det Årjäng. Det blir väl antagligen mer publik där än Solvalla har haft samtliga V64 onsdagar i år.

Jag måste ringa Carina eller Larz Kristerz. Ole.. Dole

2 kommentarer:

lurigopalia sa...

Jag har också funderat vad de använder hästarna till. Jag tror att de betalt lösen för dem. Min chef säger de inte gjort det jag tänker på när vår hingst Equinox bi försvan. Jag funderade i banorna om det var någon som inte ville ha konkurans i Prix d amerique då som låg bakom också.För poxie var ju klar att starta där.Samma med Dagge nu är det någon med en konkurerande hingst kanske?Det händer ju så mycket mer som tex mordbranden vid christoffersons stall. Då brann tre av våra hästar inne. Var det en Maffiahällsning? Inget är omöjligt här. Jag tror hästnappning kommer sprida sig de kan få samma pengar som kidnappning och inte alls samma straff.Så snart de krimminella i Sverige vet hur de ska hantera en häst tror jag det kommer ske där också. I Usa har häst och hundnappning skett lite då och då..

Stefan Hagberg sa...

Till Lurigopalia: Hej! Intressant! Ja, det låter rimligare än att stjäla sperma.

Hoppas att allt är bra.Här är det full sommar avbrutet av regnskurar, precis som en svensk sommar brukar vara. Carina hade sandstorm igår. Det är bokstavligen skit. Antar att det är ganska hett hos er också.

Ha det gott!

Stefan