söndag 5 juli 2009

Ära de som äras bör...Joey Chestnut har varit i farten i helgen. Det är honom ni ser på bilden. Man kan få intrycket att han vunnit en boxningstävling eller något i den stilen.

Men det har han inte. Det blir lite som Raoul Dukes fantastiska LSD-weekend i Las Vegas iförd en röd Caddie.

Hunter S ”Fear and Lothing in Las Vegas” var något mellan dröm och verklighet.
Fast overkligt. Som Chestnuts nya rekord.

68 Hot Dogs!

Han är den oomstridde Mästaren. Det är tredje året i rad och han äter bara fler och fler. Man skulle kunna välja honom till president på ren vilja. Jag skojar inte. Det är just den typen av politiker vi behöver. Sådana som säger att de vill något. Palme uttryckte det tydligast; Politik är att vilja!

När Spiken och jag satt i oss varsin på Medis är vi hyfsat mätta. Då har vi i Chestnuts förvirrade värld kvar sextiosex korvar med bröd på bordet framför oss. Eller möjligen tvåhundra. Jag antar att ha försöker smula iväg så mycket bröd som möjligt och sparar på senapen och ketchupen. Eller brukar han stanna i mitten och fråga efter lite Boston Gurka.

Det är när man läser om killar som Joey Chestnut som man förstår mänsklighetens inre väsen bättre.

Nu ska jag ut med hunden.

Suget efter en smal med bröd avtog konstigt nog för en stund sedan.

Det är antagligen ”Management by Fear” som jag fått smaka på. En pedagogisk magsugare i den högre skolan.

Joey Chestnut var namnet för dagen. Mannen som vann det årliga korvätarmästerskapet alla kategorier. KÄM-bältet är… anpassat!

PS Den uppmärksamme läsaren ser att det står 103 på skylten ovanför. Krystal är också en hamburgerkedja och markerar ett av Chestnut tidigare rekord.103 hamburgare på åtta minuter. DS

Inga kommentarer: