måndag 6 juli 2009

Prime Slime TimeDet är bara vissa tider på året man kan uppleva sådana här saker i media. Med säkerhet alltså!

Kjell Dabrowski agerar förkläde åt Stina Lundberg.

Festföremålet är Lena Philipssons sommarprogram i P1 där hon säger att hon blev sur på Stina Lundberg 1993.

Nu går Dabrowski ut och säger att Philipson kanske har Alzheimer.

Det är ungefär så dum i huvudet man får bli i sommarhettan.
Wa Wa de han sa Zappa, We are all in it for the...

Det är nämligen sommartorka. Offentligheter som kanske passerat bäst före datum vet att deras möjligheter att hitta tillbaka i mitten av ljuskäglan ökar bara man sätter in stöten mellan 1 juli och 1 augusti när alla andra är på semester.

Det är nu man kan få läsa de mest fantastiska siffror, höra de mest halsbrytande intervjufrågor på helt okända dialekter med talfel som man inte trodde fanns. Det är sommarvikariernas OS-finaler. Nu är politiker beredda att bada med en gurka i handen. Det är nu stålet härdas. En del av ungdomarna med mikrofon kommer tillbaka nästa år. Har de rätt efternamn får man dras med dem tills de tröttnar eller blir pressekreterare åt någon politiker som badat gurka.

Några är bättre än de vanliga och då kommer de inte att höras på länge. Det ser deras ordinarie till. Lät inget bra et c. Nästa år vispar de runt på Ystads Allehanda och skriver samma kåserier för sommarfolket om Mankellmiljöer som sina företrädare.

Skvadern i Sundsvall höll en bra bit in på 80-talet. Sedan var det strutsar, björnar och nu är det ett slemdjur i avloppssystemet. Dock inte i Sverige… ännu!

Schulman vill ha en blomma hellre än 1400 gratulationer. Där ser man. Det bor en liten blötsvamp innanför det förlängda ungdomsupproret.

Lotto skapar hälsoproblem. Storken har fullt upp i TV4 huset. Några tävlar nakna i Roskilde.
Bara nio av sjuttio pizzor godkända… i Halmstad. Tur man inte bor där. Berlusconi hotas av 5000 bilder. Det tror jag han kan stå ut med.

Det blir bara värre så jag greppar kopplet. På hundrundan noterar jag två saker. Dels att det finns en massa fina blommor i kolonierna i Tantolunden. Borde man inte visa en del av de där fina trädgårdarna för turister. Det gör man kanske.

Den andra saken är alla nagelbutiker som vuxit upp på Söder. Det är ett bra gäng.

Så en del söker nya marknader. Som Nagelakuten på Hornsgatan; ”Bli brun på tre minuter!”

Så var vi tillbaka där vi började. I träsket.

Man blir oroligt i själen av dumhet. Åtminstone blir jag det.

Så jag letar motmedel.

Inga kommentarer: