söndag 29 november 2009

Kan det inte börja snöa eller nått!
Barcelona vann El Classico med 1-0 mot Real Madrid. Zlatan gjorde målet med fyra minuter på planen efter att ha blivit inbytt i andra halvlek.

Det var roligt. Jag gillar Barcelona. Nu har Zlatan slagit rot i Barcelona.

Det är Eid i Irak. Det betyder elavbrott, telefonerna funkar inte och folk tvingas sitta hemma och ta emot oändliga rader av släktingar som kommer och går och aldrig vill det ta slut.

Lite som vår jul fast värre.

Eftersom kurderna haft 18 år på sig att ordna el sedan förra Gulfkriget och ännu inte lyckats med det trots olja och rikligt med vatten så fick Carina dra på sig ett par tröjor och ge sig ut och jaga bränslepump till generatorn som självfallet pajat samtidigt.

Under tiden blev det fotogenkamin och halsont för den svenske biståndsarbetaren.

Varför?

Det kyler på ute. Tror att vintern kan vara på väg. Det skulle inte var helt fel med ett rejält snöfall när som helst. Jag har ingen bil så jag skiter i ifall vägarna korkar igen.

Min kompis har haft svininfluensan. Han var rejält sjuk och hostade. Nu hostar han lite bara och vi svängde några bägare i fredags på Hålet. Det var kul eftersom vi inte sett varandra på ett par år.

Så det blev allmän uppdatering och det var väldigt skojigt. Tiden flög och vi blev inte nyktrare.

Man behöver rensa hjärnan ibland. Det blev bantningssnack, Nicaragua, Janne G, och en del annat från förr och nu.

Till sist försvann polaren i en taxi och glömde halsduken.

Så kan det gå.

Bod Dylan har släppt en julskiva "Christmas In The Heart". Det tror jag inte han gjort tidigare. När fan blev gammal blev han religiös. ”Must be Santa” är en glad New Orleansinspirerad sak som jag fastnat för på den där skivan som annars innehåller en hel del.

Norah Jones har också kommit med en kul platta där ”Chasing Pirates” är en galjonsfigur.

Very, very well. Sarah Vauhan & Clifford Brown och ”September Song” får bli en tanke att hålla I huvudet medan vi tar en sista kvällsrunda bort mot Bysis. Hoppas det börjar snöa!

Inga kommentarer: