torsdag 18 juni 2009

Trevlig Midsommar!Utanför plaskar det glatt som vanligt denna sommar. Härinne har en lurig snuva slagit till.

Nu ska jag gå ut och handla. Har jag tur hittar jag någon trevlig mat i affären. Sedan ska jag ordna lite fest för mig och Spiken. Jag blev förkyld så det blir inga dramatiska aktiviteter i helgen. Äta gott, en bra bok, snora och lite musik. Bättre än så kan man inte ha det och en dag till på sig att plocka ut hästarna till V75.

Det gör inte så mycket att det regnar. Det finns värre saker.

Så en trevlig midsommar till er som ibland följer mina små reflektioner kring världen i stort och smått.

6 kommentarer:

Nebraska Stable sa...

Det samma!
Själv sitter jag och funderar på om jag ska åka på midnattstravet eller inte.
Får Bruce bestämma så blir det inte. Han avskyr regn.

Janne Peking sa...

Detsamma Stefan!
På lördag är jag på Sveriges grönaste travbana, Forneboda, tyvärr lyser "Benjamin Syrsa" (you Know who, han brukar alltid leverera högoddsare där, som i onsdags på V64)) med sin frånvaro i startlistorna, brukar vara ett bra spel där.Kurera din förkylning med bästa tillgängliga medicner. Tänker på Carl-Gustaf Lindsteds "Pip i luftrören"
/Janne

Jenny sa...

Stackare. Krya på dig. Ha en så bra midsommarhelg du bara kan. Och glöm inte att ge Spiken lite extra kli bakom öronen och hälsa från mig och mina (numera bara) tre hundar.

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Tack. Klart att du ska åka. Vad Bruce behöver är ett litet utvecklingssamtal. Visa Waterworld för honom så förstår han att de finns dom som har det sämre. Några bilder på korvkiosken på banan med lite kreativ Photoshopiklippta Lindor lite här och där kommmer att göra susen!

I vilket fall ha det gott.

Till Janne: Tack. Ha det gott själv. Jag har redan skvimpat i mig en gigantisk GT, tittat på Matrix och Seinfeld så jag klagar inte.

Ska studera lite pållar imorgon mellan silltuggorna. Spiken har lovat att servera ett par rackare i utbyte mot en grillad kyckling så det ser ut att ordna sig till det bästa.

Till Jenny: Tack.Så synd är det inte inte om mig. Spiken ligger bredvid i en av sina korgar och räknar tikar.

Spiken skulle hälsat till dina hundar om han inte redan börjat snarka lite lätt. Så jag får hälsa och önska en fin midsommar.

Björne sa...

Tack det samma.

Själv är jag pigg och kry, men gräsänkling i en vecka då sambon och barnen åkt till Grekland.

(någon måste ju sköta hästarna).

men det får gå ändå ;)

ha en bra helg!

Stefan Hagberg sa...

Till Björne: Detsamma! 16.24 i Stockholm och inget regn. Blir det Global Warming trots allt. Nej, nu tror jag att snapsglaset och sillen åker fram. Ha, det!