lördag 6 juni 2009

Precis när man....Det roliga med travsporten är att allt kan hända. Först litar man på Ekbergs jättetips i V5 ett.

Att man aldrig lär sig.

Sedan sätter man två spikar, Mellby Regent och Järvsöfaks och två av två villkor(Glen Kronos och Ivanhoe Diamant). Inför sista har man sex rätt och även om det inte är något direkt utdelning på gång så borde det bli ett litet bidrag till spelkassan.

Det är åtminstone vad man tror ifall man sitter med åtta av tolv hästar. Det är här som travet visar sin charm och 66 oddsaren Khabibulin vinner. De sju som kommer efter har vi plus nian Qantum Joyride.

Khabibulin vann senast i augusti förra året.

Vad var det han sa Olle Goop?

Det började på ”T” i varje fall.

Såg att Dennis har synpunkter på värmen i Lutfi Kolgjinis transport. Det verkar inte hindrat Kolgjinis hästar från att vinna tre avdelningar i dagens V75 omgång. Så kan det gå.

Bra t-t-t-t-t-t-t-timing Dennis!

Jag missade Livelopp 4, men vilket häst den är, Incredible Accent!
3 kommentarer:

lurigopalia sa...

Dennis.. hm vad säger man så klart så ser Ludde till att hans guldklimpar transporteras och tas om hand på bästa sätt. Något annat är otänkbart för en tränare på den nivån. Jag är nog mer bekymmrad för många hundar som lämnas i varma bilar. Jag är säker på att spiken instämmer,även om han ju är van vid utlandet och varmare klimat.Och spel är spel. När jag får frågan om stalltips brukar jag säga spela aldrig för mer än du gladligen kan spola ner det i toan. Och en Åsna kan vinna över värdens bästa travare,vattentäta tips existerar inte.

Nebraska Stable sa...

Jag är dålig på geografi,bor du långt från Stadion?
Jag blir där i morgon.Telefonnumret hittar du lätt på eniro i så fall,jag bor i Färnäs.

Stefan Hagberg sa...

Till Lurigopalia: Nä, det var inget fel på Luddes hästar.

Hundar i varma bilar är inte bra. Ändå ser man det. Någon enstaka gång lämnade jag honom medan jag var och handlade. Men då var alltid motorn & AC:n påslagen. Spiken gillar bilar men då ska det vara fart på dem så han kan sticka ut huvudet.

Om spel har du helt rätt;-)

Till Nebraska: Jag slår en signal om du inte åkt redan. Stadion ligger vid Östermalm. Jag bor på Söder. Ser ut som Ulf Lundell återvänt till brottsplatsen. Vi stötte på honom i morse uppe i parken. Han brukade jogga där när han bodde här vid Zinken. Numera verkar det vara Power Walk som gäller. Får vi inte tag i varandra så lär det gå fler tåg. Men det skulle vara kul. I vilket fall får hoppas jag att det blir en bra konsert ikväll!