söndag 22 mars 2009

Vår, Dumle, Kris, Idéer och Buzz Beer



Lagom hastigt kommer nu våren. Eller våren kommer lagom hastigt nu?

Jag vet inte.

Men man hinner kanske med. Det känns så i varje fall.

Hunden och jag har delat på några Dumle kola. Ungefär som när de vita och indianerna rökte fredspipa. Spiken skulle ge reklamkillen en omgång vid dörren i morse och jag spillde ut en kopp kaffe i sängen. Han fick lite oförtjänt skäll för det och nu är han på gott humör igen. Det var ju faktiskt inte han som släpat en kopp kaffe till sängen utan jag själv.

Utomhus verkar folk gladare än igår. Exakt varför vet jag inte men de verkar uppåt. Det kan vara att det blivit ljusare.

Av tidningarna får man ingen vägledning. Där är allt som vanligt nattsvart. Nu har E24 satt en prislapp på den internationella ekonomiska krisen. 400 000 miljarder. Känn på den! Nu är det ju inte så enkelt. Att trycka pengar kostar inte så mycket mer än papperet. Pengar som ges ut kan dras in.

Visst det kan gå åt helvete. Om vi hoppas på det så blir det säkert så. Sedan kan vi ju altid säga; Vad var det jag sa!

Det enda vi kan göra är att säkra att nya bra idéer inte blir lidande. Det var vad som hände på trettiotalet i en senare del av den krisen och det har en del sunda företag redan fått smaka på i Sverige. Företag med bra orderingång och räkenskaperna i ordning får inte nekas lån p.g.a. att bankerna trilskas.

Men nu över till något betydligt trevligare. För er som inte sett The Drew Carey Show blir nedanstående helt olidligt... så zappa, zappa!

Seattle Sounders, är ett fotbollsklubb. Alltså en klubb som Chelsea, Aston Villa och Barcelona.

Ny delägare och ordförandeför klubben är Drew Carey.

Mimi Bobeck ska bli hejarklacksledare och…

Att Drew Carey äger en minoritetspost i fotbollsklubben är sant och att han gillar Chelsea, Aston Villa och Barcelona är sant. Om Mimi ska delta är mera oklart.

Nigel Wick ska sköta VIP ingången och Oswald och Lewis ska som vanligt ha hand om öl och halsduksförsäljningen på inneplan.

Kate ska…

Hur som helst. Lycka till Drew och Seattle Sounders!

Jo, Black Joe Lewis & The Honeybears ska spela B***h, I love You på invigningen av den nya stadion. Yeah!

Jag glömde att Mr Wick sköter biljettförsäljningen.

Kate säljer Buzz Beer vid södra ingången.

2 kommentarer:

Nebraska Stable sa...

Fast vore inte det rätt fint?
Med en hund som kunde servera kaffe vid sängen?

Stefan Hagberg sa...

Till Nebraska: Jo, det vore fint men Spiken vägrar och hänvisar till en tjock skrift som heter Hundens Rätt i Köket. Väldigt lurigt skriven. Man får för sig att det är hunden som är chef när man läst den.