lördag 14 mars 2009

Äntligen!


Säker vinnare i lopp 2!

Det blev ungefär som man tänkt men inte gjort.

Två femmor och 146 spänn. Jag ska ringa Falkengren på måndag och höra om hon har några idéer.

Björn och Olle hade grejer i ladorna sas det förra veckan inför Åby. Men var någonstans i ladorna?

Ludde var eftermiddagens klo vid sidan av den fina dansken Navy Seal U.S. Luddes hästar har en världigt fin form och tog inga bluffsegrar. Tre på V75. Snyggt! Men det togs faktiskt ner en smula när han gjorde en mystisk manöver med I´m a Billion Face.

Vinnare slätade över i vanlig ordning. Det var hästens fel, tyckte Nilsson som också utnämnde Ludde till Sveriges bästa tränare. Det är han kanske men hur blir man det? I mitt huvud såg det ut som om Ludde blev förbannad för att hästen gick iväg i det lite udda norska voltstartsystemet och då fick han bestraffning för voltningen. Då körde Kungen av Albanien av. Nu får man inte köra av och stryka så i norska Norge. Sådana är reglerna. Att han gjorde det för spelarna kan han dra för någon släkting.

Jag vet ärligt talat inte vad som hände och det borde jag ha vetat efter en ATG Live och en Vinnare V75 genomgång.

Man kan tycka vad man vill om en bandomare. Det var svårt att se vad som hände och man vet inte exakt vilka regler som gäller vid ringside. Som spelare vill jag se hästen starta. Forsgren verkade klar över att det var en normal Ludde så hur var det?

Nu ska jag se om jag orkar igenom hela Melodifestivalen. Min kompis ska ut och kissa först men sedan ska jag titta lite. Annars får det bli lite bra musik och lite läsning. Så jäkla bra är inte låtarna. Hoppas Emilia går långt. Hennes melodi gillade jag. Ugglas Joplin imitation är fylld av passion men nu hörde jag redan Janis Joplin på 60-talet medan hon levde och då får man ett annat slags rysningar längsmed ryggraden. Det ska en adelsbrud till att ha det självföretroendet att göra ett rent plagiat, imitation, travesti. Joplin är Joplin och sen är det bra med det.

Malena kan också vinna. För min del. Äntligen en orginell melodi och en bra röst.

Tvätten! Skit också! Jag har en tvättid klockan för en timme sedan. Nu är det bråttom. Tvätta, pissa hund och Melodifestival.

(Paus)

Ärligt talat så har jag hoppat Melodifestivalen. Jag slog på och såg Alcatraz eller vad de heter. Sen fick det vara bra. Livet är för kort för Melodifestivaler. Åtminstone idag.

(Tvättstugepaus)

Så jag gjorde min egen lilla Melodifestival som jag återkommer till inom kort. Nu såg jag att Malena Ernman vann. Det var bra det!

Inga kommentarer: