lördag 21 februari 2009

Bryderier


Ska man drömma så...

Hakar eller inte. Om man skulle var ensam vinnare på V75 så kanske det tar ett tag innan man dricker Gimenez Mendez, men man vet aldrig. Det är förvånansvärt många som vunnit stora pengar genom åren som ska köpa en Volvo eller klä in balkongen med plastrutor efter att ha sopat in 22 miljoner.

Dom har jag lite respekt för men dom som säger; ingenting, undrar man varför de överhuvudtaget spelar om de inte är beredda att ändra på något. Men de spelar antagligen på sitt eget sjusiffriga telefonnummer utan nollor i. 725 52 72, funkar men då ska det vara två voltstarter. Grattis!

Ska man drömma så får det bli ordentligt. Ingen S80 med läderfärgad takbox här.

Jag laddade ner en skiva från ITunes som jag är mycket förtjust i. Om man gillar franskspanskraiinspireradkajunrock med inslag av Spotnics , Shadows, lite Tetris och andra dataspelslingor plus lite Sergio Leone och vill bli glad så kan jag rekommendera Chicha Libre.

Kanske efter lopp sju. De fungerar både när det går bra och dåligt.

Om det går dåligt en Gimenez Mendez för 74 spänn. En röding från Uruguay. Med lite fart i till en ordentlig pasta eller kött.

Eller så blir det rejäl biff och hemgjorda pommes frites med eget vitlökssmör och persilja. Några spanska utmärkta tomater för 12.95 per kilo på Torkel. Ni vet det där med kostcirkeln. Vad jag tänkte komma till var en Chateau Musar, Gaston Hochar från 1995 som bara ligger och väntar på sjusiffriga tal och då menar jag inte ett telefonnummer.

Nä, nu får man ringa sitt lokala ombud på Axevalla. Det bör finnas lite rapporter om tjäle och eventuella snöfall. Blir det några märken i banan?

Det kan bli överraskningar idag.

Vi hade lite diskussioner om Doxology Movie. Den vann senast för tre år sedan. Men 24 februari 2001 minns jag hur vi stod som två fågelholkar och kollade när Good as Gold vann en final i sitt sista lopp i livet till 23 gånger pengarna.

Nu har vi pratat så mycket om Doxology Movie att vi inte vågar ta bort den.

Så nu är det inlämnat och klart!

Inga kommentarer: