fredag 23 oktober 2009

Moose Time!Det finns en bild som jag har svårt att få bort från näthinnan. Det är rött och det står 145.

Jag glömde en väsentlighet i min förra postning. Det tyska inrikesministeriet som bl a har hand om landets säkerhet valde Baxsters preparat för det var billigare. Men det innehöll inte heller adjuvant. Adjuvant innehöll däremot det anthraxvaccin som en halvmiljon amerikanska soldater vaccinerades med innan senaste Irakkriget.

GWS(Gulf War Syndrome) bråkar den medicinska expertisen fortfarande om ifall den orsakats av boost i vaccinet eller inte. Det har återfunnits skvalen i antraxvaccinmen i så små mängder att man tror det kommer från flottiga fingrar som tillverkat vaccinet. Den aktiva turbodelen i Anthrax ska annars ha varit aluminium hydroxid.

Men vi lämnar tyskarna åt sitt öde.

Tillbaka till det röda. Det gäller utbrottet av svininfluensa i Norrland. Detta utbrott har till och med glatt WHO som letar efter varje litet tecken på katastrof.

Själv väntar jag på att det ska avslöjas att någon i WHO:s medicinska ledning blivit mutad.

Det stämmer liksom inte och det stör mig. Varför skulle 145 människor plötsligt bli smittade i Norrland av alla ställen.

Varför? Just när älgjakten har dragit igång och allting!

Helt obegripligt. Just när sjukkassan specialgranskar delar av Norrland.

Tänk på alla stackars pappor som i demokratins och solidaritetens namn måste stanna hemma och vabba.

Eller är det som vissa påstår en gigantisk komplott där provinsialläkare Otto Sämmelweiz tillika ägare av en Mannlicher Scout Tactical skulle ha deltagit i hemliga möten med jaktlaget för att tipsa om lämplig teknik när ”försöksdjuren” nått sin virulenta peak. Det glunkas om att Socialstyrelsen redan kontaktat FOA som tack för besväret kommer att lägga sitt EU finansierade myggforskningslaboratorium mitt i det röda fältet med de 145 smittade.

Allt medan tjälknölarna muntert puttrar i de norrländska ugnarna.

PS Norrlänningar! Det är inget personligt. Det kunde hänt i Klippan också DS

Inga kommentarer: