fredag 9 oktober 2009

71 miljoner döda!


Klicka gärna på bilden för större bokstäver!

71 miljoner döda!

Hittills har 300 000 insjuknat och 4000 avlidit som en följd svininfluensan. I hela världen och under sju månader. Den stämning GlaxoSmithKline försökt piska upp gör inte att man hoppas högt när man ser deras produkter på apoteket.

Nu är det här! 18 miljoner doser influensavaccin från GlaxoSmithKline´s propagandaministerium.

Aftonbladet hjälper Socialstyrelsen och Smittskyddsinstitutet i skräckkampanjen.

Nu har det kommit! FASS för förskrivare är ingen munter läsning när det gäller GlaxoSmithKline´s Pandemrix

På SvD:s Brännpunkt skrev några medicinjournalister och läkare en kritisk artikel som rörde influensavaccinets inköp.

Vips var de där!

De tre musketörerna och D`Artagnan: JOHAN CARLSON, generaldirektör Smittskyddsinstitutet ANDERS TEGNELL, avdelningschef Socialstyrelsen ANDERS LINDBLOM, ordförande Smittskyddsläkarföreningen, smittskyddsläkare i Dalarna ÅKE ÖRTQVIST, smittskyddsläkare i Stockholm!

Minns dessa hjältar som nu ska skydda konungariket Sverige mot pesten.

"Pandemier kommer i flera vågor och av skiftande karaktär", skriver våra hjältar på Brännpunkt/SvD. Det är nästan som om Per Gessle varit med på ett hörn: "Här kommer ingen smitta på en och samma gång!"

Med skräckscenarion på 3 miljoner insjunkande försöker de nu med alla medel bli av med sitt vaccin.

De talar om hårt drabbade länder, var sjukvård drabbats hårt. Vilka är oklart.

Det är möjligt att de blir extra mycket influensa i vinter. Frågan är vilken? Enligt statsepidemiologen Johan Giesecke vid Smittskyddsinstitutet så skulle Svininfluensan ha slagit ut den vanliga säsongsinfluensan. Det är åtminstone enligt WHO:S statistik ren lögn.

Jag vet inte varför de här herrarna är så förtvivlat angelägna. När folk är ivriga brukar det handla om pengar och/eller resurser.

När medicinjournalisterna frågade om avtalet med GlaxoSmithKline vad gällde biverkningar och skadestånd berörde det en viktig fråga.

Vad händer om tusen eller tiotusen dör av biverkningar. I USA vet vi vad som händer och där har läkemedelsbolagen tvingat staten att skriva bort ersättningskrav. Så vad har Tegnell hans musketörer skrivit under.

Nu får man ju sällan några skadestånd att tala om i Sverige ändå och dessutom när en närstående som dör kan han eller hon inte ersättas.

Svärmor skulle in och ta prover. Varför kan hon inte dra en tops och kolla ifall hon har skydd mot svininfluensan.

Varför ska hon behöva har mardrömmar(en av biverkningarna) ifall hon redan har skydd. När det gäller äldre som verkar drabbas i mycket mindre grad än yngre kunde man varit lite kreativ.

När det gäller riskgrupperna så är de samma som vid alla former av nedsatt immunförsvar. De drabbas hårdare varje år när influensasäsongen börjar. Det är ingen nyhet.

Nej, nu ska jag gå ut med Spiken. Finns det hundvaccin?

Till sist. Nu ser det ut som ett vanligt förkylningsvirus kan ha stoppat pesten. Suveränt!

Inga kommentarer: