lördag 27 mars 2010

Bara tjälen släppper!
Sex rätt och femtitvå kronor.

Ska bli smaskens att ta en riktig lång semester på äventyrsbadet i Södertälje nån gång framöver när andan faller på. Ska bara beställa broschyrerna först.

Men vi ger inte upp så lätt.

Dagens behållning var annars Sebastian K och Torvald Palema som såg otroligt fräscha ut. Kul också för Johnny Takter att ta tre V75 segrar på samma tävlingsdag. Grattis!

Sedan hade jag nog unnat Jenny J. Karlsson en dubbel. Det är roligt med tjejer som sätter fram hakan på travbanorna. Det vill vi se mer av. Men passgång är inte trav och det var strul innan och hästen fick ett par tryckare under loppet.

Men nästa vecka är det Romme.

Tjäle eller inte tjäle?

Men idag kändes det som om våren till sist är på väg. Vi tog en lång promenad Spiken och jag och hamnade nere på Hornstull till slut. Bussen gick framför näsan och de öppnar inte ens dörrarna längre om man kommer springande. En gammal tant kom rasslande med sin rullator. Hon var trevlig och vi småpratade lite om det ena och det andra. När bussen kom gick hon på i mitten. Sen ringde hon och skulle av några hållplatser senare. Men då körde busschauffören bara iväg fast jag skrek att han skulle släppa av tanten som faktiskt ringt i god tid. En dum jävel.

För tanten var det en jäkla bit att gå tillbaka med sin rulle. Skulle gissa att hon var någonstans mellan 120 och 130 år gammal.

SL kan dra åt helvete. Vi kommer inte att rösta på er i nästa val SL!

Spiken och jag kom på att vi hade en påse Ahlgrens skumbilar i ett skåp. Så nu är vi glada igen.

Inga kommentarer: