onsdag 14 januari 2009

Aftonbladets reporter fick smaka grisfösare - jobbade sämre!


Spänning i Örebro Län!

Aftonbladets reporter David Tanentsapf hade årets scoop i sin hand men schabblade bort det.

I dagens Aftonbladets nätupplaga Trav 365 har något kört en grisfösare i röven på reporter David. 17 000 volt enligt artikeln. Det gjorde ont i flera timmar enligt den undersökande reportern.

” Som att bli bränd på rövhalvan av en ilsk humla och flera timmar senare var baksidan fortfarande öm,” vittnat Tanentsapf.

Har Tanentsapf någonsin blivit bränd eller rättare sagt biten av en humla? Eller har rövbrännaren gjort en Liza?

Vi väntar också med spänning på uppföljaren där han ska rulla in sig i ett elstängsel som finns i varenda hage och är tillverkade för att tåla upp till 20 000 volts spänning.

Länstyrelsen Örebro Län har vissa krav för att dela ut bidrag(se ovan). Hur skulle den rubriken se ut i AB? "Länsstyrelsen i Örebro Län: Strömma din häst med minst 4500 volt om du vill ha bidrag!"

Hur var det med Scoopet då? Jo, David säger att grisfösaren Picador är av samma modell som vittnen uppgivit. Den uppgiften är ny måste man säga.

Så nu väntar vi på uppföljaren. Svanstedt är tillbaka i ovalen och vann alla lopp han körde i gårdagens V4 dvs tre stycken.

Han talar inte med media som ägnat stor energi åt att smutskasta honom sedan ett år tillbaka.

Istället lät han banreportern intervjua honom där han sa att TV4 och STC hade behandlat honom illa. Det kan man utan tvekan hålla med om. Skövdepolisen har väl knappast haft julgransplundring än och meddelar glatt att under januari så blir det ingenting färdigt med någon förundersökning. Så under tiden kan ju Aftonbladet obekymrat gå vidare i sin undersökande serie om Svanstedt. Kan detta faktum samt att Åke köpt häst av Stall Hornline som i sin tur haft en häst vid namn Picador Hornline vara en väg till Stora Journalistpriset för en törstande och rövöm David Tanentsapf.

3 kommentarer:

Unknown sa...

hi

Anonym sa...

Ja, Svanens hästar har verkligen gått erbarmligt dåligt under hans avstängning, men nu när han ät tillbaka (och strömmen påslagen?) går de som skållade råttor igen!

Anonym sa...

Du verkar ha stenkoll NL..........
Suck!