tisdag 13 april 2010

Hett Hundfläsk!Jag sitter och försöker komma ihåg vad Mona sa idag. Omöjligt. Det låter så fint när hon säger det ungefär som om hon förstår precis hur just jag har det med grannen och tvättstugan.

Jävlar vilken brud, en helt vanlig jordnära tjej, tänker man.

Men sen kommer det, dimman, rimfrosten, det eviga diset. Vad sa hon och hennes gäng egentligen?

Fyra områden och jag kommer bara ihåg barnfattigdomen som hon skulle göra något åt ifall hennes gäng fick makten.

Sedan var det nått om att alla barn skulle ha ett telefonnummer till en personlig polisman. Nu när katolska kyrkan har problem får man bikta sig hos sin personlige snut, ett slags personlig moral coach.

Jo, arbetslösheten skulle ner eller om det vara sysselsättningsgraden. Sen läste jag i DN på nätet att det tydligen finns tre olika begrepp i Europa och av den anledningen är det lätt för politiker att fuska och svårt för väljare att kolla ifall de ljuger.

Jo, så var det Fotbollsspelarens vallöfte om att minska reklamen i teve från 12 minuter till 5 i timmen.

Pissepaus.

Det blir fyra va? Löften alltså?

De satt ju klockrent till sist.

Man kanske skulle rösta på ett parti för första gången 31 år?

Nä, där sa du nått! Lite mer kött på benen vill man nog ha.

Det är möjligt att jag är åldersfixerad men såg hennes järntrust inte väldigt gamla ut. I min ålder typ. Ja, Jämtin kanske är lite yngre. Man får väl gissa att de ska ha lite ministerposter sedan. Sen ska väl ”Hundhataren” ha en stol och ”Nacka” ha en. Undrar om Fom-Fom ska ha en också eftersom han är språkrör precis som ”Hundhaterskan”.

Det blir förutom Alzheimerrisken med stigande ålder väldigt få kvinnor i valtåget.

Jag tror det blir jämt i valet. Det här var dåligt. Ett riktigt Roadkill…

Den viktigaste frågan tycker jag är Maria ”Hundhaterskan” Wetterstrands inställning till hundar. Vill bara påminna om att 65 % av alla hundar sover i husse och mattes säng. Där står och faller hela grejen enligt min uppfattning. Jag lovar att det blir pålagor på hundfolket om Wetterstrand får komma och sörpla lite från grytan. Då blir det inte skojigt, Spiken!

Va sa du? Att ni är 800 000 och över 500 000 registrerade.

Du menar att alliansen vinner där det är många hundar? Vilka är viktiga hundlän då?

Stockholm 67 000 registrerade hundar, Skåne 68 000 registrerade hundar, Västra Götaland 78 000 registrerade hundar, Norrbotten 22 000 registrerade hundar.

Om nu varje hund har en matte och hälften en husse så blir det… hm… jo. Maria Wetterstrand tycker inte om hundar alltså. Så ifall nu bor i ett län där det finns många hundar som dom jag nyss nämnt och dessutom har hund så behöver ni inte rösta på henne. Hon kommer inte att prioritera hundarna. Inge Frolic, inga leverbitar där inte.

Visst var det jobben som skulle stå i centrum. Men snutnumret var kanske inte ens med på listan och hur var det med tevereklamen. Nu blir jag förvirrad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stefan

När det gäller Mona Sahlin, det fanns en kille som gått till historien för det hon gör med ord, han gjorde det med annat material och hette Potemkin, byggde vackra kulisser utan innehåll.
Hundhatare Maria och andra politiker lever på att folks minne är bra men kort, att aldrig någon försöker sätta samman sammanhangen och fråga sig varför och hur.
Vi tillhör samma klubb du och jag, utan något bra alternativ att rösta på så får det bli blankt på valsedeln.
MVH
Roger

Stefan Hagberg sa...

Till Roger: Helt Rätt Roger! Vi gör som börskillarna - blankar!

ulf sa...

Jag talar ganska ofta med politiker och jag måste tyvärr konstatera att dom generellt är mycket okunniga i dom ämnen dom ska kunna. Detta gäller lika mycket riks som kommunpolitiker. När du sen sätter press på dom som ska vara sakunniga på tex energimyndigheten, skogsstyrelsen, naturvårdsverket, jordbruksverket osv, så hänvisar dom till politikerna om man tycker nåt är vansinnigt, hur i h-e ska det kunna bli något vettigt styre om man bara genomför sånt som är politiskt möjligt, men inte vetenskapligt!!! Mona stod förresten i 1000ggr degen som statsminister hos Unibet förrförra valet tillsammans med Bosse Ringholm, samma odds man har på att Jesus kommer och Elvis lever. är det en stark partiledare ??

Stefan Hagberg sa...

Till Ulf: 1000 ggr? Det är kanske där man ska sätta in stöten mot det orange kuvertet.

Annars kan jag hålla med. Undrar om Kalix fick några extra landningar i förra veckan. Sist jag kollade var det 4 landningar, vilket gör 120 miljoner dividerat med 4 = 30 miljoner per landning. fast det var nog en tre fyr apr sedan så det kanske har vänt.

Av finkänslighet ska jag inte beröra Hallandsåsen och en del andra liknande projekt.