söndag 14 december 2008

Chrille Stallfösare slog på direkt

Stall Rosa skulle bjuda på chatt igår 20.00.

Det började med att Stallchefen slog några lovar och kollade in lite hur stämningen var på innerplan. Var det avslagna flaskor eller rosa handväskor som gällde. När det visade sig att det inte skulle bli pusskalas men att de flesta lämnat höggafflarna hemma dök Stallchefen upp med sina rosa accessoarer och en bricka full med Chrille Stallfösare, samt något skrynkliga men färgglada sprattelparaplyer:

Chrille Stallfösare:

10 centiliter Jordgubbs Baileys från ÖB, gärna Flottans från -69.
10 centiliter vodka av valfritt märke (föredrädesvis rysk smuggelsprit av valfri årgång)
1 Pink Jesus med orginalrecept från 1967
"Shaken but not stirred" samt två matchande rosa iselefanter inplastrade typ i -18 grader Celsius.

Dennis chatt där festiviteterna begav sig har vissa begränsningar men kontentan var väl att Dennis trots allt inte hade sett något och hade han det så skulle han uppträtt mera rättframt i en rosa ögonmask, gärna pärlemorbeströdd och sitt eget trollspö.

Det bollades lite frågor fram och tillbaka. En del besvarades. En del inte.

Men Dennis släppte som väntat lite nya bomber om att fyra grisfösarvittnen ska träda fram i veckan.

Det ser vi fram emot.

Sedan ägnade vi resten av kvällen att diskutera stallsex, klamme, gonorré, tvååringar(hästar), pisk, familjekörningar samt dagens tävlingar som tydligen lett till allvarliga skador på en tvååring. Man kan också misstänka att en del var där för att lyssna och lära.

På det hela taget en trevlig och välordnad tillställning.

Dennis försvann ett tag för att rätta till suspensoaren och sedan på slutet när alla låg utslagna i ringhörnorna så skulle han plötsligt bära byrå. Jag vet inte hur det snackas eller vad det betyder på Munsö-dialekt men det är antagligen kod för något som vi får reda på i nästa Fredagsbrev.

Den här veckan ska Jordbruksverket bestämma sig enligt bondepraktikan och det ser vi inom gurk- och lösnäseföreningen fram emot.

SÅ blir det stämning eller julstämning.

Vi får se.

Annars får Dennis och andra travvänner ha en trevlig jul som vanligt och Dennis, försök inte skicka över några kvarblivna ”Stingers” från din Kabulresa över fjärden till Färingsö på Annandagen. Gud ser dig!

Inga kommentarer: