tisdag 14 oktober 2008

Terrorstämpla!



Det finns en stackars pälshandlare snett över gatan. Jag har aldrig handlat i hans butik men han har rätt fina saker, mest skinn och sedan har han sommarförvaring av pälsar i kylrum. Han är körsnär så han tillverkar plagg av skinn. Det finns knappt några sådana yrkesutövare kvar, ett knappt tjugotal.

Jag har bott här på Hornsgatan i femton år och han har varit här så länge jag minns. Jag skulle inte bli förvånad ifall han varit här dubbelt så länge för det är en gammal butik. De senaste åren har någonting hänt.

I morse var det dags igen. Jag brukar ta en runda med Spiken upp till Skinnarsviksparken upp på berget förbi Thomas Qvarsebos alteljé nedför mot de grå hyreshusen och Bysis och sedan följer jag Hornsgatan tillbaka mot Zinken där vi bor.

Det är tidigt på morgonen så man går och halvsover. Rätt som det är händer två saker. Spiken kliver rakt i någon svart sörja som breder ut sig över trottoaren.

Sedan känner jag en lukt av tjärmönja.

Jag vet inte om det är sjätte eller sjunde gången detta år, kanske mer för jag är inte hemma hela tiden. Men nu har terroristerna var framme igen.

Hällt en burk med fem liter mönja över delar av butiken. Den här gången var det svart färg och förra gången var det röd. Rutorna är inte längre av glas utan av plast sedan flera år. Jag antar att försäkringsbolaget sagt upp försäkringen. I plasten har några av terroristerna ristat in ordet ”KATT” ungefär som om skinnbutiken skulle sälja kattpäls.

Så jag går hem och påbörjar de mödosamma arbetet med att tvätta av min hunds tassar från den svarta sörjan.

De här ungdomarna är inte radikala. De är reaktionära så det stänker om det. De är dessutom terrorister och ska jagas och dömas som sådana. Jag hittade ett flygblad på trottoaren utanför för ett par dagar sedan. Jag antar att de haft möte i sin förvirrade värld och någon tyckt att de borde annonsera sin aktion och söka stöd hos andra som passerar och bor på gatan.

Flygbladet kommer från Djurrättsalliansen. Den organisationen har en hemsida:

http://www.djurrättsalliansen.se/ som i sin tur stödjer en annan frontorganisation kallad Djurens Befrielse Front som är utförare, pälsterroristernas SS. Vad de sysslar med kan man läsa mer om på deras hemsida:

http://www.djurensbefrielsefront.com/
Sedan finns det en annan organisation som man inte ska förväxla de ovanstående med som heter Djurens Rätt.

Det är bra att djurrättsorganisationer tar upp djurens rättigheter. Jag har inga problem med att djurrättsaktivister uppmärksammar plågsamma djurförsök eller ens att de förespråkar ett icke användande av djur- och pälsprodukter. De får till och med föreslå dödstraff för människor som bär läderskor. Det är deras demokratiska rätt. Precis som det är min demokratiska rätt att gå i läderskor och äga en pälshund.

Men en organisation som Djurens Befrielsefront som har slagord på sin hemsida som:

Smash it! Glue it! Break it! Burn it! Whatever you do – just do it!

De här människorna aktar sig noga för att synas med namn. De är flitiga användare av PGP, ett krypteringsprogram så de kan planera sina attacker i fred. De till och med talar om hur man ska använda programmet säkrast. Deras hemsida är registrerad i England av en djurrättsaktivist, Phil Mitchell som också startat en webbplats kallas http://www.2people.com/

Själva webboperatören heter Mythic Beasts Ltd:

Technical Contact:
Stevens, Pete dns@mythic-beasts.com
433 Newmarket Road
Cambridge, Cambs CB5 8JJ
GB
+44 1223


Registration Service Provider:
Mythic Beasts Ltd., support@mythic-beasts.com
http://www.mythic-beasts.com/
This company may be contacted for domain login/passwords,
DNS/Nameserver changes, and general domain support questions.

Om ni har vägarna förbi Phil Mitchell eller Mythic Beasts webbhotell så ta er gärna in och måla om kontoret.

Ett tips! Även om de här människorna själva tror att de är fruktansvärt smarta så har de missat flera viktiga detaljer. Jag tänker återkomma i frågan så länge de fortsätter att terrorisera den stackars pälshandlaren tvärs över gatan.

Enligt en tidningsartikel i Aftonbladet 17 feb 2003 så har de här svinen förorsakat skador för 250 miljoner kronor. Idag är den siffran betydligt högre. De flesta skadorna är egendoms sabotage och är försäkringsärenden. Det innebär att din och min försäkring som höjs. Det skiter de här människorna i.

Hur ska man komma till rätta med det här då?

Behöver de terapi? En lokal att vara i?

Nej, de behöver bli terroriststämplade, få sina bostäder ommålade och sina arbetsplatser nedklottrade.

Phil Mitchell:s svenska kompisar i Djurens Befrielsefront lägger gärna ut sina dåd på sin hemsida. Då ser det ut så här(se deras egna bilder). De jagar körsnärer inte bara på jobbet utan hemma och på deras lantställen.


Ni kanske inte tycker det här är viktigt. Faktiskt är det viktigt. Det handlar om att försvara körsnärens demokratiska rätt att inte få yrkesförbud av ett gäng terrorister. När de gjort slut på pälshandlarna sätter de tänderna i skohandlarna, var så säkra!

Inga kommentarer: