söndag 17 juli 2011

Svamp... nu!

 


Hästarna sprang åt lite olika håll igår så det blev fem rätt. Men vi hade i varje fall ettan i kallblodsloppet.
Undrar just när Karl Johan-säsongen kommer igång. Förra året hittade vi ett fullständigt sanslöst ställe utefter röda tunnelbanelinjen i Stockholm. Bara en sådan sak. Så man är lite sugen.
Såg på Bond-filmen "Moonraker" igår. En del filmer slaktas ordentligt av tiden. Den storväxte killen är 218 centimeter lång i verkligheten om det är någon som undrar.
Maggan under oss hade fest igår med sin polare Fritz. Maggan lirade Gianna Nanini och verkade vara i sällsynt bra form. Han är tydligen inne i en italiensk period just nu. Antar att han är gräsänkling. Spiken hade lite svårt att sova så vi gick ut en sväng. När Spiken kom tillbaka var han på toppenhumör och slängde och fräste runt med sitt nya grisöra.
Fotbollstjejerna var magiska igår. Grattis!
I kväll väntar ”Matchen Matchen”. Hoppas USA tvålar till japanerna ordentligt. Mest av allt vill jag det för att jag gillar Pia Sundhage. Hon är en cool typ helt enkelt.
När det är över får hon ta fram gitarren. Funderar på en gammal Queen-låt men attans, vad var det den hette…
Dagens musiktips:  Da Do Ron Ron* en återinspelad version med The Crystals(Greatiest Hits)

*Såg ett program som handlade om Phil Spector. Om ni undrar varför låten börjar med…Meet him on a Monday and my heart stood still…istället för on a Saturday(Friday or Sunday) så fick det sin förklaring  där.  Visste ni att Phil Spector producerade John Lennons  Imagine” och Beatles "Let It Be”. Phil Spector som f n sitter på kåken dömd för ett mycket märkligt mord.


Inga kommentarer: