söndag 21 augusti 2022

 



Det var en jäkligt varmt i  förra veckan. Klistrigt varmt med luftfuktighet över 90 procent. Uppstart i skolan och till råga på allt hade elementen stått på hela sommaren i skolan. Det låter som ett skämt. Men det är det inte.

Nu ska det bli lite svalare. 

Skönt!

Sommaren kan man inte klaga på men nu får det räcka.

A blev påkörd på övergångsstället idag. A är 80 plus. Pigg och promenerar varje dag. Går på övergångsstället och en cyklist kör på honom och dessutom mot rött ljus. Är jag förvånad? Inte det minsta Det har utvecklats en gangsterkultur bland cyklister och elsparkcyklister.

DOM KÖR FAN ÖVERALLT!

Gångbanor, gräsmattor, mot rött ljus, mot trafiken, tvärs över gatan, på övergångsställen, med småungar framför sig på elsparkcykeln. Vadå hjälm?

Vi har en kille i stan som heter Helldén. Nu ska han in i riksdagen. Egentligen ska han inte in någonstans efter allt han sabbat i Stockholm. 

Nu ska elsparkcyklarna inte få köra på trottoarer från 1 september. Så varför har dom överhuvudtaget fått det. Trottoarer och gångbanor är för människor och djur som går på två eller fyra ben. På trottoaren leder man sin cykel. På gator och cykelbanor cyklar man och anpassar sin hastighet efter omgivningen.

A fick åka ambulans och jag vet inte hur det gick. Han har hyrt en lägenhet i Spanien i höst och sett fram emot att resa dit. Nu får vi se hur det går. 

Man möter de här idioterna varje dag. Sönderstressade hipsters som bara ska fram, fram, fram. Hänsyn NOLL! 

Det var någon på jobbet som citerade sin äldre släkting som brukade höja pekfingret och säga:

-Gud ser dig och Djävulen tar dig.

Det kan man ju hoppas.






Inga kommentarer: